Social media beheer

Het beheren van social media kanalen vereist niet alleen tijd en consistentie, maar ook strategie en creativiteit. Met ruim 3 jaar ervaring in social media marketing, kunnen wij jouw bedrijf helpen om het maximale uit social media te halen. Van het creëren van boeiende content tot het bouwen van een betrokken online community, wij zorgen ervoor dat jouw social media kanalen een krachtig instrument wordt voor een grotere naamsbekendheid, goede online zichtbaarheid en het aantrekken van klanten. Laat ons jouw social media beheren, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Employer branding

Met meer dan 14 jaar ervaring in recruitment begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een sterk employer brand op te bouwen. Een positief imago van jouw organisatie als werkgever is essentieel om talent aan te trekken en vooral om te behouden. Met onze expertise helpen wij jouw bedrijf om zich te onderscheiden als werkgever. Wij gaan verder dan alleen het plaatsen van vacatures; wij creëren een strategie die het hart van jouw bedrijf weerspiegelt en deze boodschap effectief communiceert naar potentiële nieuwe werknemers. Samen bouwen we aan een werkgeversmerk dat talent aantrekt en jouw organisatie laat groeien.

Interim recruitment

Als ervaren recruiter begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is om snel en effectief gekwalificeerde kandidaten te vinden die naadloos passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Onze interim recruitmentdiensten zijn ontworpen om jou te helpen bij het invullen van tijdelijke personeelsbehoeften op een professionele en efficiënte manier.

Met meer dan 14 jaar ervaring in recruitment en ruime kennis van verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld de techniek, de zorg en de overheid, zijn wij in staat om jouw organisatie te ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten, of het nu gaat om vervanging van tijdelijk personeel, piekperiodes of speciale projecten.

Werving & Selectie

Het vinden van de juiste mensen voor jouw team kan een uitdagende taak zijn. Met onze expertise in werving & selectie nemen wij die uitdaging graag van je over. Als ervaren recruiter met meer dan 14 jaar ervaring, weten wij het juiste pad te bewandelen om de perfecte match voor jouw organisatie te maken.

Onze werving & selectieproces begint met een grondige analyse van jouw bedrijfscultuur, waarden en specifieke personeelsbehoeften. Op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte wervingsstrategie op, gericht op het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten die niet alleen over de vereiste vaardigheden beschikken, maar ook perfect passen bij de bedrijfscultuur en het team.

Onboarding

Een gestructureerd en doordacht onboardingproces is essentieel voor het succes van nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie. Met onze focus op een persoonlijke benadering en maatwerk zorgen wij ervoor dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en klaar zijn om te gedijen in hun nieuwe rol. Laat ons jouw bedrijf ondersteunen bij het opzetten van een effectief onboardingprogramma en geef jouw nieuwe medewerkers de best mogelijke start en zorg dat ze onboard blijven!