Over Cindy Zwier

Mijn missie: ontzorgen en ondersteunen

Met een bron van creativiteit, enthousiasme en energie, staan we klaar om mensen en organisaties te ontzorgen. Dit doen wij door hen te helpen met social media beheer, employer branding, interim recruitment, werving & selectie en onboarding. Ons doel is om jou de vrijheid te geven om je te concentreren op jouw kernactiviteiten zodat jij jouw bedrijf naar een volgend level kunt brengen.

 

Een partner die luistert en meedenkt

We staan niet alleen voor jou klaar als dienstverlener, maar ook als partner die luistert en meedenkt. Of het nu gaat om het beheren van jouw social media, het versterken van jouw employer brand, het vinden van de juiste professionals, het werven van nieuwe talenten of het zorgen voor een soepele onboarding van nieuwe medewerkers, we zijn er om jou te ondersteunen en samen de beste oplossingen te vinden.

Onze aanpak is gebaseerd op open communicatie en nauwe samenwerking. We luisteren naar jouw behoeften, begrijpen jouw doelen en denken actief met je mee om de juiste strategieën te ontwikkelen die passen bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen.

 

Flexibiliteit en Maatwerk

Of je nu slechts tijdelijke ondersteuning nodig hebt, ons incidenteel wilt inschakelen of voor langere tijd met ons wilt samenwerken, we passen ons aan jouw behoeften aan. We begrijpen dat jij, net als iedereen, recht hebt op meer rust en vrije tijd om te genieten van je gezin en vrienden. Daarom moedigen we je aan om de stap te zetten en jouw social media uit te besteden of ons in te schakelen voor een sterke employer branding of het aantrekken van nieuwe talenten voor jouw organisatie.

 

Eigenschappen die ons kenmerken

Tijdens onze loopbaan hebben we waardevolle mensenkennis opgedaan. Deze kennis, gecombineerd met onze inzichten en vastberadenheid, stellen ons in staat om opdrachten tot een succesvol einde te brengen. Bovendien beschikken we over eigenschappen zoals empathie, effectieve communicatie, resultaatgerichtheid en een vleugje humor, die ons in staat stellen om op een positieve en doeltreffende manier met jou samen te werken.

 

Als je op zoek bent naar een toegewijde partner om jouw social media te beheren, om jouw employer branding een boost te geven of om jouw team duurzaam uit te bouwen, dan zijn wij hier om jou te helpen. Laten we samenwerken en jouw zakelijke doelen verwezenlijken.